Венцеслав Стефанов поиска шефът на МВР да бъде награден, а за битите фенове: Малко е!


Венцеслав Стефанов поиска шефът на МВР да бъде награден, а за битите фенове: Малко е!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5623 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не смята, че вътрешният министър Калин Стоянов трябва да подава оставка след погромите в центъра на София по време на протеста срещу БФС. Според него той дори трябва да бъде награден, а относно битите хора - Стефанов обяви: "Малко е".

По повод десетките пребити хора по време на кървавия протест в четвъртък вечер, за които има съмнение и за полицейско насилие, Стефанов каза: "Малко е! Малко е!".

Шефът на МВР да бъде награден

"Виждали ли сте какво правят футболните хулигани по стадионите?! Те палят и хвърлят камъни по полицаите. Там има и невинни хора. Видяхте ли за какви наркомани става въпрос? Как може да се разреши двете агитки да се съберат на едно място? Хората, които са допуснали това, трябва да бъдат отговорни за всичко", заяви той пред БНР.

"Спортният министър и кметът на София трябва да си подадат оставките. Министърът на спорта в продължение на една седмица нагнетяваше напрежението с некоректни изказвания. Явно няма представа за какво става въпрос"

Министърът на вътрешните работи не само, че не трябва да бъде наказан, той трябва да бъде награден. Около мирно протестиращите граждани в едни момент са се натрупали такива, които са въоръжени с бомби и боксове. Кой разреши това да се случи в центъра на София?! Като си станал кмет, трябва да носиш цялата отговорност".

А една от информациите гласи, че е имало фенове с много тревожно състояние, дори животозастрашаващо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички