Борисов: Какво сме му взели на Божков? Просто хазартът стана държавен и приходите му отиват за спорта


Борисов: Какво сме му взели на Божков? Просто хазартът стана държавен и приходите му отиват за спорта
Снимка: БГНЕС

4906 0

Премирът на България Бойко Борисов коментира обвиненията на Васил Божков, че държавата му е отнела бизнеса. Освен това, Борисов отрече и други нападки - че се меси във футбола. Той стори това пред "Сега". Ето и всичко, което заяви:

"Какво се меся? На никого не се меся. Всичко, което правя, е след искане за подкрепа на фенклубове. От кой ли не получавам такива искания, включително и от Левски. Всичко се случва пред очите на обществото, никога не съм го крил" - започна Борисов.

"Пред мен Владислав Горанов никога не е твърдял, че не познава Васил Божков. Напротив - многократно се е виждал с него като представител на най-големия хазартен оператор. Аз съм му казал - днес като мине законът в парламента, да излезе и да се обясни. Какво сме му взели (на Божков) - завод ли сме му взели, предприятие ли? Просто хазартът стана държавен и приходите му отиват за спорта" - каза още премиерът.

"Законът знаете кой го писа през 2014 и 2015 г. Тогава хазартът изцяло беше пропуснат. Ние въведохме такси. Това, че комисията не е спазвала закона... Всички вече са обвиняеми. Всяка квалификация в устата на Божков за мен е комплимент" - завърши Борисов.

Припомняме, че наскоро Бойко Борисов заяви, че може да се даде на Левски кредит и договор за реклама, както и че трябва да се намери начин да се помогне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички