Бойко Борисов: Може да дадем на Левски кредит и договор за реклама


Бойко Борисов: Може да дадем на Левски кредит и договор за реклама
Снимка: Правителствена пресслужба

4136 0

Премиерът на България Бойко Борисов коментира темата с Левски по време на вечерната си пресконференция. Той затвърди думите на спортния министър Красен Кралев, че ще помогне на Левски, но при смяна на собствеността.

"След писмото говорих с Павел Колев. Може да отпуснем кредит и да осигурим договор за реклама на Левски. Стига да си изяснят положението със собствеността на клуба. Ако го направят - нека дойдат с добро предложение" - започна премиерът.

"Ако не го направят, значи Левски не им е мил. За запорираните сметки не мога да се бъркам. Да се обърнат към прокуратурата. На всички клубове сме помагали с изграждане на терени и осветление" - допълни още Бойко Борисов.

"Добре дошли са. Всеки фенклуб и спортен клуб съм ги приемал винаги. Когато се изясни собственосттта на Левски и дойдат с предложение, тогава можем да говорим. На мен много шалчета са ми дали за това, че сме помогнали на не един клуб. На Левски трябва да се намери начин да се помогне" - завърши той.

Припомняме, че по-рано днес председателят на Националния клуб на привържениците на "сините" Степан Хиндлиян обяви каква сума е спешно нужна на Левски, както и че клубът е на 10-ина дни от смърт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички