Бербатов разясни защо иска да е шеф на БФС и отсече: Ще бъда!


Бербатов разясни защо иска да е шеф на БФС и отсече: Ще бъда!
Снимка: Lap.bg

2859 0

Бившата футболна звезда на България Димитър Бербатов заяви с голяма увереност, че ще се пребори за президентското място в БФС. Кандидатът за стола на Борислав Михайлов коментира състоянието на националния отбор пред сръбския "Спортал".

"Нула спечелени точки. Това показва, че нещата не вървят. Имахме няколко добри, наистина добри мача, но след като излетяхме, както винаги, паднахме. Защото няма план, няма стратегия. Трябва да знаете как да подобрявате играчите от първите дни на кариерата им, докато се присъединят към националния отбор", заяви Бербатов пред изданието.

"В момента нещата не вървят, тъй като губим мачове, а когато губиш и нямаш точки, нищо повече не можеш да направиш. Затова се опитвам да стана президент на федерацията и ще бъда", категоричен бе благоевградчанинът.

Запитан за евроквалификациите, в които България е в една група със Сърбия, бившият национал заяви: "Вижте, аз съм българин. Винаги подкрепям България и очаквам да играе добре. Гледам само моя отбор. Пожелавам Ви успех, но знаете как стоят нещата. Когато два отбора се срещнат на терена, няма приятелство". Ето за какво наскоро Бербатов критикува Боби Михайлов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички