"Иконата на Юнайтед": На Острова изчеткаха Бербатов и му взеха интервю - раздаде съвети


"Иконата на Юнайтед": На Острова изчеткаха Бербатов и му взеха интервю - раздаде съвети
Снимка: Gulliver/GettyImages

2884 0

Едно от по-популярните и до някаква степен развлекателни британски издания - SportBible, направи интервю с най-популярния български футболист, играл във Висшата лига - Димитър Бербатов.

Изданието се изказа ласкаво за бившия нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм, като в заглавията си го определя като "икона на Манчестър Юнайтед". Във въпросните интервюта пък той дава съвет именно на "червените дяволи" и изказва мнението си за Хари Кейн.

"Е, преди няколко сезона Хари Кейн бе очевидният избор за Юнайтед. Той все още е свързван с клуба и вероятно това ще продължи цяло лято. Ще гледаме нов сапунен сериал, вероятно. Но мисля, че ще остане в Тотнъм, защото заветът му там е твърде голям.

Той е огромен. Той е техният водещ голмайстор и когато споменеш Тотнъм, първото нещо, което ти идва на ум, е Хари Кейн. Така че не мисля, че ще иска да опетни този завет. Той ще остане там според мен" - сподели Бербатов по темата.

Българинът сподели и своята позиция по казуса с новия нападател на "Олд Трафод". Той вярва, че правилният човек е таранът на Наполи Виктор Осимен.

"Мисля, че трябва да се опитат. Ако Юнайтед може да намери средствата за него, трябва да опита. Този нападател е невероятен по начина, по който играе - пробивите му, начинът, по който намира пространство - особено в наказателното поле. По мое мнение, ако Юнайтед има нужда от нападател, трябва да привлече него" - сподели още българинът. Съвсем наскоро пък Ерлинг Холанд се нареди до Димитър Бербатов във Висшата лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички