Бербо за Михайлов: Написалият си 6 за прозрачност с нова "прозрачна" схема


Бербо за Михайлов: Написалият си 6 за прозрачност с нова "прозрачна" схема
Снимка: LAP.bg / колаж на SportLive

4829 0

Екипът на Димитър Бербатов в борбата за властта в Българския футболен съюз отново "захапа" Борислав Михайлов в четвъртък с нова публикация в социалните мрежи.

От написаното става ясно, че от Изпълкома към централата са изключили цели 41 клуба, след като членовете са гласували за подобна мярка, въпреки че са го сторили "без дори да знаят кои са и какви са евентуалните им провинения", пишат от "Р-Еволюцията е тук".

Позицията на Бербатов

Написалият си оценка 6 за прозрачност Борислав Михайлов и приближението му от ръководството на футболния съюз отново се проявиха с "напълно прозрачна" схема, чрез която доказаха за пореден път, че единственото, за което им пука в българския футбол, е те да са в него колкото може повече. На цената на всичко. На цената на пълното досъсипване и на малкото, останало несъсипано във футбола. С пълен непукизъм към хората, които реално изграждат футбола - клубовете.

По типичния за това безславно управление безпардонен начин, скришом, Михайлов и компания са изключили нови 41 клуба, членове на БФС. Случило се е на последното заседание на Изпълкома. Без дори да се предоставят имената им и да се разгледат конкретни поводи за изключване на конкретен клуб. А какво да говорим за евентуално предварително съдействие от работните хора в централата за евентуално изчистване на проблеми в клубове в името на българския футбол. Но нали вече ви е ясно - какво им пука за него?

Тихомълком, с присъщата уж небрежност, а всъщност наглост, Михайлов и приближението му предложили, а членовете на Изпълкома гласували да се изключат 41 клуба. Без дори да знаят кои са и какви са евентуалните им провинения.

Зад всичко това прозира едно - при провеждане на нов изборен Конгрес на БФС изведнъж да се окаже, че някои от "неудобните" клубове са в апокрифния списък на Боби с предварително изключени.

Господа "прозрачни отличници", защо в решенията от заседанието на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове? 

https://www.bfunion.bg/news/49293/0

Уважаеми членове на Изпълкома, не ви ли е поне малко гузно, че гласувате изключване от системата на БФС на клубове, без дори да са ви предоставили имената им? Докога ще продължавате лесно и кротко да приемате роля на използвана маша в ръцете на Михайлов и най-близкото му обкръжение за изпълнение на негови схеми, които в същото време доубиват футбола?

Уважаеми клубове, докога ще продължава безпардонното управление с тайни схеми и страх? Докога ще им позволяваме да изнудват, плашат и манипулират, само, за да си стоят в Бояна? Да, само в Бояна, защото Михайлов по стадиони не може да го видите. На него му е важен само неговият стол и не би се спрял пред нищо - дори да се саморазправя с хора, които истински обичат футбола и живеят с него, на стадиона.

Всеки ден повече на власт на отдавна самозабравилите се отличници е с дългосрочни пагубни последствия за българския футбол!

Затова промяната в българския футбол е наложителна и ние ще се борим докрай за нея!", написаха от "Р-Еволюцията е тук" в социалните мрежи.

Вижте заради каква история Евгени Минчев скочи на Димитър Бербатов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички