Христо Стоичков и Димитър Бербатов ще гледат заедно финала на Лига Европа


Христо Стоичков и Димитър Бербатов ще гледат заедно финала на Лига Европа
Снимка: БГНЕС

2126 0

Христо Стоичков и Димитър Бербатов ще гледат заедно финала от Лига Европа между Севиля и Рома. Сблъсъкът е тази вече в Будапеща от 22 часа. Кандидатът за президент на БФС и Камата от вчера (31 май) са в унгарската столица.

Преди финала в Букурещ

Стоичков е присъствал на няколко официалния събития преди сблъсъка между испанци и италианци, пише "24 часа". Бербатов пък ще бъде на "Пушкаш Арена" като посланик на Лига Европа. Наскоро рекордьорът по голове на националния отбор промотира втория по силна турнир със специален клип. В него Бербатов изпълнява дузпи на бившия си съотборник в Манчестър Юнайтед Бен Фостър.

Камата е стар приятел с треньора на Рома Жозе Моуриньо и най-вероятно ще подкрепи португалеца да спечели надпреварата. А залогът не е само трофея. Победителят ще получи директна квота за участие в Шампионска лига през следващата година. Нещо, което е от изключителна важност и за двата състава, тъй като нямат шанс през местните шампионати. За Моуриньо това ще бъде шести финал в Европа, като в предишните 5 бе безупречен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички