Дори и за финала в Лига Европа: Бербатов завоалирано посочи фаворита си


Дори и за финала в Лига Европа: Бербатов завоалирано посочи фаворита си
Снимка: GettyImages

2244 0

Легендата на родния и европейския футбол - Димитър Бербатов, бе потърсен от испанското издание Sport, за да коментира предстоящия финал на Лига Европа между Севиля и Рома тази вечер, който ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Той говори от името на "Enterprise Rent-A-Car", която фирма представлява пред футболната общественост по време на предстоящия ключов двубой от 22:00 часа тази вечер!

Бербатов говори за фаворита си около сблъсъка Севиля - Рома, както и работата на Шаби Алонсо през сезона, след като опитният ветеран успя да преобрази "аспирините", макар, че отпаднаха на финалната права преди битката за трофея. 

Трябва да се отбележи, че родната суперзвезда за пореден път не посочи своя фаворит в пряк текст, както и стори преди шампионското дерби между Лудогорец и ЦСКА преди броени седмици.

Мнението на Бербо

"Честно казано, моят фаворит (Леверкузен) беше елиминиран. Също и Манчестър Юнайтед, тъй като съм играл и за двата тима. Бих искал да видя страхотен мач, атакуващ футбол и голове, разбира се. Надявам се два големи отбора като Севиля и Рома да ни представят страхотно шоу.

Удивително е какво постигна Шаби Алонсо. Когато пристигна, те бяха в дъното на таблицата и той напълно ги преобрази. Те играха добър футбол, с голяма увереност с топката и без страх от грешки. Жалко, че не успяха да победят Рома, защото заслужаваха да бъдат на финала. Мисля, че той прави стъпките, за да има страхотно бъдеще като мениджър и да ръководи по-голям клуб", категорична бе суперзвездата.

Ето къде да гледате НА ЖИВО финала на Лига Европа Севиля - Рома!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички