Авторитетен български рефер сложи край на кариерата си


Авторитетен български рефер сложи край на кариерата си
Снимка: Getty Images

1024 0

Елитният асистент-съдия Петър Джугански неочаквано реши да обяви край на кариерата си. Той съобщи за решението си в социалните мрежи.

Арбитърът е син на бившия председател на Съдийската комисия на БФС Никола Джугански, който е считан за един от най-добрите ни странични съдии в българския футбол.

Eто какво гласи публикацията на Петър Джугански:

Реших да приключа с футболното съдийство. Творя по родните терени от 16 години, изкарах над 100 мача като асистент в А група/Първа лига, над 250 в професионалния футбол и около 30 на международно ниво.

Имах прекрасни моменти в съдийството, като финала за Купата на България преди няколко години, възможността да пътувам из Европа и да съм на мачове на отбори като Байерн, Виляреал, националния отбор на Испания и други.

Беше хубаво, но вече не мога да съвместявам професионалните ми задължения в работата и съдийството. Затова и взех решението да приключа с футболното съдийство.

Пожелавам здраве и късмет на всичките ми колеги съдии, както и много успешни мачове в България и чужбина", написа Джугански, който е в листата на ФИФА от 2017 г.

Ето къде да гледаме полуфинала-реванш за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички