Левски - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме полуфинала-реванш за Купата на България?


Левски - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме полуфинала-реванш за Купата на България?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

11266 0

Тази вечер от 19,00 часа Левски приема Лудогорец в полуфинален мач-реванш от турнира за Купата на България по футбол. Двубоят е на стадион „Георги Аспарухов“ в София.

"Сините" спечелиха вълнуващия първи сблъсък срещу шампионите с 3:2 в Разград, след като реализираха дузпа в 101-ата минута чрез Марин Петков. Така те си осигуриха добра преднина преди реванша в София, тъй като головете на чужд терен важат за Националната купа и така "зелените" ще се нуждаят от успех с два гола разлика, за да се класират за финала на 11 май.

Левски се възроди след подновяването на шампионата, като има седем победи в десет мача във всички турнири. В останалите три срещи отборът на Станимир Стоилов направи две нулеви равенства с ЦСКА и отстъпи именно на Лудогорец с 1:2 в Разград след късен гол за домакините.

От своя страна, тимът на Анте Шимунджа си гарантира 11-а поредна шампионска титла на страната след убедителния успех над Славия с 4:1 в последния кръг. "Орлите" отстъпиха само веднъж, подобно на предстоящия си съперник, във всички турнири – поражението с 2:3 от "сините" за Купата преди седмица.

Главен съдия на двубоя ще бъде Драгомир Драганов. Негови помощници ще са Димо Вълчев и Христо Хаджийски. Победителят от втория полуфинал ще се изправи срещу действащия носител на трофея ЦСКА на финала на 11 май на Националния стадион „Васил Левски“. Сблъсъкът ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички