Алилуя! Има публично протокола от конгреса на БФС


Алилуя! Има публично протокола от конгреса на БФС
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

2445 0

Месец и 5 дни след извънредния конгрес на БФС - най-сетне протоколът от провеждането му е публично достъпен. Това стана факт, след като от Агенцията по вписванията го направиха публичен - чак днес, след многото призиви от екипа на Димитър Бербатов това да се случи.

Малко преди това да се случи член на екипа на Бербатов - Петър Величков, за пореден път призова това да се случи и заяви, че умишлено се крие в тайна. Тепърва ще се види дали той е коректен и дали отговаря дословно на случилото се в НДК на 12 октомври тази година.

"Както вече споделих, още вчера отправихме искане към регистъра да направи публични всички документи, както е по закон и ето, че протоколът изведнъж се появи. Къде е бил прикрит може да каже само регистъра. Нека бъде ясен. Прикриването на е направено от регистъра, защото няма как това да стане по закон. Не е коректно така да се крият документи, които по закон трябва да бъдат публични. Какво крият и от кого? От нас ли? Ние сме най-малкият проблем на Михайлов.

ВИЖТЕ ЦЕЛИЯ ПРОТОКОЛ ОТ КОНГРЕСА - КОЙ КРИВ, КОЙ ПРАВ - БЕРБАТОВ ИЛИ МИХАЙЛОВ (СНИМКИ)

Клубовете са тези, от които той трябва да се притеснява, пак го погнаха прокуратура и полиция. Михайлов чакал да дойде редовно правителство, за да заработи с държавата. Стадион щял да прави, детско-юношески футбол да развива с помощта на държавата. Питам аз, кое ще е това правителство, което ще работи с това ръководство на БФС след като час по час го разследват.

Има и едни 140 000 лв, които Министерството на спорта продължава да си търси от БФС. Те са от злополучната им съвместна работа по Европейското първенство за младежи. Изпълкомът на БФС реши да върне тези пари, но след връщането на Михайлов това не се случи по негово нареждане. По същество той не изпълни решението на Изпълкома в тази връзка. Колко анкети бяха направени и всички показват обществената нагласа - 95-97% неодобрение за Михайлов и хората му. Редовното правителство няма да падне от небето и ще е наясно с всичко това. Стадион с държавни пари Михайлов ще види през крив макарон. Да поиска 100 милиона от УЕФА и да построи стадион и ще се види и там колко му вярват" - пък заяви Петър Величков, потърсен за коментар по темата от dsport.

В по-ранните си коментари пък Петър Величков засегна и Фейсбук профила на Борислав Михайлов, излагайки любопитна теория защо е създаден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички