Бербатов: Софийски градски съд спря вписването на решенията от конгреса на БФС


Бербатов: Софийски градски съд спря вписването на решенията от конгреса на БФС
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1398 0

Извънредният конгрес на БФС, който се състоя на 12 октомври и по време на който бе преизбран Борислав Михайлов за президент, впоследствие предизвика много полемики относно това дали са спазени всички законови процедури при провеждането му...

Оказва се, че това определено не е така, след като Димитър Бербатов разкри, че СГС (Софийски градски съд) е постановил спиране на вписването на решенията от конгреса в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.

Бившият нападател разкрива имената на трите клуба, които са обжалвали решенията и добавя, че БФС все още крие протокола от проведения Извънреден конгрес поради една причина.

Ето и цялата публикация без редакторска намеса:

"Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 г. в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. Три футболни клуба - ФК "Балкан Варвара”, ФК "Венци” и ФК "Русокастро”, обжалваха тези решения поради множество нарушения на процедурата по провеждане на конгреса.

Ведно с това БФС още крие протокола от конгреса, което затвърждава съмненията, че протоколът може да бъде фалшифициран.

Фактът, че правният консултант на БФС (сериозна адвокатска кантора) не е подала основния документ, необходим за това вписване, показва, че съдържанието на протокола е причина за сериозни притеснения от страна на БФС".

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички