Бербатов: Софийски градски съд спря вписването на решенията от конгреса на БФС


Бербатов: Софийски градски съд спря вписването на решенията от конгреса на БФС
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2078 0

Извънредният конгрес на БФС, който се състоя на 12 октомври и по време на който бе преизбран Борислав Михайлов за президент, впоследствие предизвика много полемики относно това дали са спазени всички законови процедури при провеждането му...

Оказва се, че това определено не е така, след като Димитър Бербатов разкри, че СГС (Софийски градски съд) е постановил спиране на вписването на решенията от конгреса в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.

Бившият нападател разкрива имената на трите клуба, които са обжалвали решенията и добавя, че БФС все още крие протокола от проведения Извънреден конгрес поради една причина.

Ето и цялата публикация без редакторска намеса:

"Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 г. в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. Три футболни клуба - ФК "Балкан Варвара”, ФК "Венци” и ФК "Русокастро”, обжалваха тези решения поради множество нарушения на процедурата по провеждане на конгреса.

Ведно с това БФС още крие протокола от конгреса, което затвърждава съмненията, че протоколът може да бъде фалшифициран.

Фактът, че правният консултант на БФС (сериозна адвокатска кантора) не е подала основния документ, необходим за това вписване, показва, че съдържанието на протокола е причина за сериозни притеснения от страна на БФС".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички