Венци Стефанов: Заради компромиси на съдиите имаме 8 души осакатени


Венци Стефанов: Заради компромиси на съдиите имаме 8 души осакатени
Снимка: Facebook

2124 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира случващото се в клуба от "Овча купел" пред "Тема Спорт". Стефанов се оплака от това, че тимът страда от множество контузии, като заяви, че "осем души са осакатени".

"Докато има такива футболисти, както и съдии, които правят компромиси, ще е така. Имаме 8 души осакатени. От мача с Черно море четирима се прибраха с контузии. Не един, а четирима. Но нищо, както и да е. Даваме път на млади момчета, знаете как е при нас", заяви Венци Стефанов.

Що се отнася вратарския пост, босът на Славия заяви: "Стергиакис беше контузен в един момент и затова Георгиев започна да пази. Случи се така обаче, че Георгиев се справя добре и затова Стергиакис е резерва. Иначе, докато пазарът е отворен, той може да бъде продаден."

"Миналата година го искаха няколко отбора, но нищо не се случи. Докато слуша мениджъри и роднини е така. В Славия никой няма стопроцентово запазено титулярно място. Всеки да си отваря очите и да се бори за мястото си", завърши Стефанов.

А как Венци Стефанов коментира "обръщалките" в мачовете преди известно време - припомнете си в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама