Голям скандал: Шеф на Черно море налетял на славист


Голям скандал: Шеф на Черно море налетял на славист

3371 0

Огромен скандал е избухнал след снощния мач на Черно море и Славия, това съобщи президентът на Славия Венци Стефанов. Стефанов заяви, че неговият отбор е бил обсаден в съблекалнята и не е успял да си тръгне от стадиона два часа след срещата. Освен това разкри, че един от шефовете на Черно море - Ерджан, е ударил футболиста на Славия Виячки.

"Снощи след мача с Черно море е било нещо страшно. Не мога да проумея как е възможно да се случват подобни неща в елита на българския футбол. Нашият отбор е бил обсаден от множество хора и не е успял да напусне съблекалнята почти два часа. Представяте ли си как са се чувствали момчетата? Това е недопустимо! Загорчич бе ударен с бутилка в главата. Един от ръководителите на домакините - Ерджан, пък е ударил Виячки. Не знам този човек какъв е? В крайна сметка това е само футбол. Има бойни спортове, ако има желание, нека се пробва там. Питайте Виячки какво се е случило", заяви Стефанов пред "Гонг".

Според него настанвикът на Черно море Илиан Илиев нагнетява напрежението със свои изказвания, освен това се надява и вътрешният министър да се запознае със случилото се. "Черно море нали са силни в детектора на лъжата. Нега подложат Ерджан на полиграф да видим какво ще излезе. Ще каже ли истината, че е нахлул и е ударил наш футболист? Такива хора нямат никакво място във футбола. Трябва незабавно да бъдат извадени до живот. Сигурен съм, че се изтрили записите от камерите. Снощи звънях на Борислав Михайлов, за да го попитам как е възможно да се случват подобни ексцесии. Обадих се и на длъжностните лица на срещата. Казаха ми, че не са видели, че са били Виячки, но са чули какво се е случило. Надявам се да опишат всичко в доклада си", допълни още той.

А какво любопитно мнение сподели за уредениете мачове и има ли такива според президента на Славия Венцеслав Стефанов вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички