Венци Стефанов: В България няма уредени мачове, Верея бе изключение


Венци Стефанов: В България няма уредени мачове, Верея бе изключение

1914 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че според него "в българското първенство няма уредени мачове". Това мнение Стефанов изрази по време на пресконференция във връзка с успешния старт на сезона за "белите" след трудната победа над Витоша Бистрица, дошла след пълен обрат.

"Разбирам защо Борисов повика само три отбора. Той знае, че в битката за първото място ще има най-много удари под пояса, ако не се вземат мерки. Мога да кажа, че Гриша Ганчев, Васил Божков и Кирил Домусчиев имат големи амбиции за шампионската титла през този сезон", заяви Венци Стефанов.

"Верея беше криминално скроен отбор. Идват от Русия, Украйна, водят се футболисти на килограм. Там си беше гнила работа", коментира президентът на Славия по отношение на тима на Верея, който бе забъркан тъкмо в уреждане на мачове.

"Ние започваме да виждамe във всяко нещо измама. Не се радваме на това, че има мачове, в които волята надделява. Хората си мислят за уговорки, купуване, продажби. Смятам, че в българското първенство няма уредени мачове", завърши Стефанов.

Междувременно стана ясно, че ще състои нова среща, но този път по инициатива на вътрешния министър Младен Маринов, който ще се срещне с футболните съдии в страната (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


На Острова да си записват: Как Симеоне неутрализира тотално Ливърпул?

Само преди седмица медиите на Острова публикуваха много интересно наблюдение, а именно, че Ливърпул е по-опасен...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама