Венци Стефанов: Не е логично да мислим за изпадане


Венци Стефанов: Не е логично да мислим за изпадане

1068 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е уверен, че "белите" ще се върнат с точки от визитата си на Берое в понеделник. Отборът е в серия от три поредни мача без успех в първенството. Тимът загуби от Черно море и Локомотив (Пловдив) като гост и направи реми у дома с последния Пирин (Благоевград). Отделно столичани отпаднаха и за Купата на България на 1/16-финалите от Спартак (Плевен).

"Очаквам добра игра. Берое е стойностен отбор, ще видим какво ще стане. Това е футбол, не е балет, така че очаквам по-здрави единоборства. Всичко зависи от това как момчетата ще погледнат на мача. Убеден съм, че ще се справят", каза босът на "белите" пред "Тема Спорт".

"Очаквах повече от отбора след хубавия старт на сезона, но нивата е дълга. Нека не бързаме със заключенията. Не се притеснявам. Всичко ще си дойде на мястото. Изобщо не мислим за изпадане. Тази тема няма какво да я коментираме. Не е логично", категоричен бе членът на Изпълкома.

Стефанов каза още, че в клуба продължават да гласуват доверие на старши треньора Иван Колев.

В последно време имаше забавяне на плащанията в клуба. Очаква се до края на месеца двете заплати, които се дължат на футболистите, да бъдат изчистени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички