Семейството на нападател на Славия тегли заем, за да го лекува


Семейството на нападател на Славия тегли заем, за да го лекува

1198 0

Заем от 20 000 лв. е било принудено да изтегли семейството на Ради Василев. Нападателят на "Славия" бе опериран през септември в Италия. "Белите" са поели разходите по хирургическата намеса и самолетните билети.

Таранът трябва да се възстановява 2 месеца на Апенините. От "Овча купел" обаче са го отрязали от тези разходи, разкрива "Стандарт". Затова родителите му е трябвало да потърсят помощта на банка, за да може той да се изправи бързо на крака. Процедурите, които му правят, струват 10 000 евро, обявиха близки до семейството. 25-годишният младок, който попадна и в сметките на Ивайло Петев, цака сам и за хотел - по 750 евро на месец.

Семейството на Ради Василев направи още един разход, за да го зарадва. На 12 октомври майка му и приятелката му са се появили ненадейно в Италия. Това е бил подаръкът му за рождения ден. Иначе с него е баща му, който води разговорите с лекарите. Нападателят имаше проблеми с коляното още от края на миналото първенство, а лечението по време на подготовката не даде резултат.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички