Венци Стефанов пред Sportline: Никой от споменаваните не става за нов селекционер


Венци Стефанов пред Sportline: Никой от споменаваните не става за нов селекционер

1732 0

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов коментира пред Sportline.bg края на евроквалификациите за българския национален отбор. Президентът на Славия сподели и личното си предпочитание за селекционер на тима.

"Вината за това, че не се класирахме на Евро 2016, не е само на футболистите, причините са комплексни и са много. Играчите обаче не са прави да казват, че очакванията към тях са завишени, защото по този начин сами се обезценяват и показват, че нямат самочувствие. Ти си национал, или излизаш на терена и даваш всичко от себе си за България, или стоиш вкъщи и гледаш мача по телевизията", коментира Стефанов пред Sportline.bg.

Запитан за евентуална смяна на треньора Ивайло Петев, членът на Изпълкома на БФС заяви: Тези четиримата*, които се споменават, нито един от тях не става. Ако българин е национален селекционер, аз няма да му имам пълно доверие за безпристрастен избор. Смятам, че е редно да се назначи чужденец", отсече Стефанов.

"Дали Ивайло Петев ще остане, или ще бъде сменен, може да каже само президентът на БФС. Той си избра Петев. Той ще реши въпроса кога да има Изпълком, ако изобщо този въпрос се постави на дневен ред", категоричен бе босът на Славия.

* Спряганите имена са на Красимир Балъков, Георги Дерменджиев, Илиан Илиев и Петър Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички