От Миньор (Перник): Крушарски псува цял мач играчите ни

Ръководството на Миньор (Перник) изказа разочарованието си от поведението на собственика на Локомотив (Пд) и финансов благодетел на Рилски спортист - Христо Крушарски, по време на мача между "чуковете" и отбора от Самоков в Трета лига. Те разкриха, че бизнесменът е псувал играчите им през целия мач, след който избухна скандал.

"Учудени и безкрайно разочаровани сме от поведението на Христо Крушарски по време на гостуването на отбора ни в Самоков. През целия мач въпросната особа не спря да псува футболистите ни и да подстрекава местната публика от последния ред на централната трибуна, където бе в компанията на Чавдар Цветков и Георги Иванов-Гонзо. На всичкото отгоре след последния сигнал въпросният господин, придружен от дебел бодигард, слезе на терена да търси обяснения от старши треньора Юрий Васев за това, че отборът му е спечелил", обявиха перничани пред "Тема Спорт".

Стивън Езе остана без виза за Франция, а Крушарски видя целенасочена атака

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски спази обещанието си и излезе пред френското посолство. Поводът за присъствието на Крушарски ...

"Ние, ръководството на Миньор, питаме в качеството си на какъв Крушарски деребейства по време на футболна среща, към която клубът му Локомотив Пловдив няма отношение? От медиите научихме, че Крушарски щял да направи така, че Миньор да не е първи. Ами нека въпросният "футболен специалист" ни каже кое място ни е отредил, за да знаем и да не му разваляме пасианса", допълниха от Миньор и призоваха етичната комисия на БФС да се самосезира, като разгледа поведението на Крушарски. А какво каза Крушарски за Левски и ЦСКА преди началото на сезона вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!