Босът на Локо Пловдив: ЦСКА и Левски са далеч под нашето ниво


Босът на Локо Пловдив: ЦСКА и Левски са далеч под нашето ниво
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

3446 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски показа, че е в добро настроение, въпреки загубата на тима в домакинския мач срещу Страсбург. Крушарски беше много доволен от представянето на тима с 10 души и обяви, че "смърфовете" са по-добър отбор в момента от Левски и ЦСКА.

"Когато загубата е мъжка, това удовлетворява. Показахме, че не сме за отписване и играхме много добре с 10 човека. На съдията в работата не се меся. Попитах дали има ВАР система, това щеше да е плюс за нас, но видяхте, че 90 минути играхме мъжки. Искам на реванша да играем като днес. Днес беше чудесен опит и дано в Страсбург стане още по-хубав двубой. Дали с 11 или с 10 човека това е Божа работа. Още в началото дисбаланса се видя и повлия", заяви той след двубоя.

"Щом има спектакъл има и публика. Когато има валсове, няма нищо. Ние не се целим в шестицата, ние се целим по-напред. ЦСКА и Левски са далеч под нашето ниво. По-добри сме от тях. Направете реална оценка, след като сравните мачовете и ще разберете за какво говоря. Ние сме от най-добрите в България, имаме 24 равностойни футболисти. Парите от участието в Лига Европа ще бъдат инвестирани в моята красота“, завърши Крушарски.

Междувременно пък треньорът на пловдивчани Бруно Акрапович не бе доволен заради несвирена дузпа - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички