Стивън Езе остана без виза за Франция, а Крушарски видя целенасочена атака


Стивън Езе остана без виза за Франция, а Крушарски видя целенасочена атака
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1999 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски спази обещанието си и излезе пред френското посолство. Поводът за присъствието на Крушарски е протест срещу решението двама футболисти - Парвизджон Умарбаев и Стивън Езе да не получат визи за мача във Франция срещу Страсбург.

След срещата си в посолството босът на пловдивчани сподели, че единствено Парвизджон Умарбаев е получил необходимите документи и ще пътува с отбора за реванша в четвъртък. "Виза няма. Било процедура и визата можело да стане готова на 15-ти август. Всичко е целенасочено. Нас ни обвиняват за расизъм на стадиона, а това не искам да го наричам нищо. Вие сами си преценете какво е отношението към нас българите. Това са хора, които работят от две години в България, влизат в Европа, а тук има разделение", заяви Крушарски.

"Важно е да ги бием, а не толкова да ги отстраним. Мисля, че Страсбург също е намесен в цялото нещо. Това не може да се случи без тяхно участие, защото написаха един куп жалби. От вчера сме сезирали УЕФА, когато получихме информацията за двамата. Сезирали сме УЕФА, ФИФА, Българския футболен съюз, президентството, Министерски съвет и т.н. Всички наши институции се намесиха, за ФИФА и УЕФА не знам, но мисля, че има отговор”, каза още той.

Вчера пък стана ясно, че клубът е наказан от УЕФА заради расистко поведение на феновете - ето каква е санкцията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички