Още един от уличените в симулативна игра от мача "Черно море - ЦСКА" си намери отбор


Още един от уличените в симулативна игра от мача "Черно море - ЦСКА" си намери отбор
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3292 0

Още един от играчите на Черно море, уличени в симулативна игра срещу ЦСКА в края на сезона в Първа лига, си намери отбор. Защитникът Пламен Димов ще продължи кариерата си в чужбина, след като си намери тим в Казахстан.

Бившият играч на Левски ще играе за местни Окжетпес, който към настоящия момент се намира 8-о място в първенството. Контрактът на Димов е до края на сезона, като той е добре запознат с футбола в страната, след като премина през Кайсар, Шахтьор Караганди и Алтай.

Димов беше част от играчите на Черно море, които не са издържали детектора на лъжата при разпит, свързан с уговаряне на мачове и симулативна игра срещу ЦСКА в края на сезона. Той беше изгонен от Черно море, но бързо си намери нов отбор и ще остави случилото зад гърба си, въпреки че до ден днешен няма никаква официална информация за това какво се е случило във варненския клуб.

Междувременно обвинените играчи минаха втори детектор, но разследване показа, че фирмата, провела полиграфа, има много съмнителни услуги (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички