Мачовете на Верея до края на сезона няма да се играят, ясни са три от двубоите, заради които бе изхвърлен


Мачовете на Верея до края на сезона няма да се играят, ясни са три от двубоите, заради които бе изхвърлен
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3442 0

Спортно-техническата комисия към БФС обяви, че двубоите на Верея Стара Загора срещу Септември, които трябваше да се играят на 9-ти и 14-ти май, няма да се състоят. Решението бе взето на базата на решението на Дисциплинарната комисия от по-рано днес. Както е известно, Верея бе отстранен от Първа лига след сигнали за манипулиране на мачове от шампионата и е пратен във Втора лига.

"Предвид Решение на ДК от 07.05.2019 година, срещите от плейофната фаза на Първа лига, между отборите на ФК „Верея“ СЗ и ПФК „Септември“ насрочени за 09.05.2019 от 19.30 ч и 14.05.2019 година от 20.00 ч, няма да се играят", написаха от БФС.

Междувременно стана ясно, че Верея е изваден от елита заради 5 двубоя от първенството, като три от тях са ясни, информира Sportal. Това са Славия - Верея (4:0), Берое - Верея (6:0) и Верея - ЦСКА (0:1). Заради тях Верея получи последно предупреждение в началото на пролетния полусезон. Сега в БФС са постъпили сигнали за още две срещи на тима.

Междувременно пък се появи информация, че през следващия сезон шампионатът ни ще започне рекордно рано - ето и повече подробности.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички