И Етър разби Верея на старта на втората осмица


И Етър разби Верея на старта на втората осмица
Снимка: Оф. сайт на Етър

1217 0

Отборът на Етър надигра аутсайдера Верея с класическото 3:0 в първа среща от плейофите във втората осмица на Първа лига. Домакините решиха крайния изход от двубоя още до почивката, когато поведоха с два гола разлика.

Велко Батрович откри резултата в 27-а минута, а в края на първото полувреме Даниел Младенов вкара второ попадение в мрежата на старозагорци, което до огромна степен предреши крайния изход на мача. През втората част падна още един гол във вратата на гостите, дело отново на Батрович, който изигра един от най-добрите си мачове от началото на сезона.

Така Етър очаквано потегли с успех във втората осмица над затъналия тим на Верея, който остава на дъното с едва шест точки в актива си. Втората осмица в Първа лига е разделена на две четворки, като в първата са тимовете на Етър, Ботев (Враца), Витоша (Бистрица) и Верея, а във втората Локомотив (Пд), Славия, Септември и Дунав. В следващия кръг Етър е отново домакин, този път на Ботев (Враца), а Верея приема у дома Витоша (Бистрица).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички