Лъчо Танев посъветва Бербатов да приключи кариерата си


Лъчо Танев посъветва Бербатов да приключи кариерата си

1924 0

Бившият футболист на ЦСКА и настоящ агент Лъчезар Танев посъветва голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов да не се връща във футбола, а да приключи кариерата си. "Бербатов не бих го посъветвал да се връща на терена. Той е играл на най-голямата сцена. Нека хората да останат с тези спомени. Неговото бъдеще е по-различно от това, което е правил досега. Със сигурност ще бъде фактор в българския футбол в бъдеще", заяви Танев пред "Лайвспорт".

Той коментира и назначението на Любослав Пенев в ЦСКА. "Любо Пенев ми е приятел и имам пристрастие, така че не мога да коментирам назначението му в ЦСКА. Съдействах му да стане треньор на втория отбор на Валенсия. Аз останах разочарован от това, че напусна. Решението му беше продиктувано не само от желанието му да се върне в България, но и поради някои други неща в испанския клуб", заяви той.

"Имаше и други обстоятелства, които са му повлияли. Спортният директор, който го привлече, напусна и дойдоха нови хора и доверието се поизгуби. Но не го оправдавам. Лично съм му казал, че така и не разбрах този негов ход", каза още Танев. Легенда на ЦСКА посъветва Бербатов да не се връща на "Армията". Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички