Легенда на ЦСКА: Бербатов не трябва да се връща на "Армията", само ще развали отбора


Легенда на ЦСКА: Бербатов не трябва да се връща на "Армията", само ще развали отбора
Снимка: БГНЕС

2102 0

Легендата на ЦСКА Петър Жеков е на мнение, че евентуалното завръщане на Димитър Бербатов в тима на "червените" единствено би довело до негативни резултати. Според бившия голмайстор Берба би нарушил атмосферата в отбора.

 

"Димитър Бербатов само би ни развалил отбора. В този момент връщането на Бербатов в ЦСКА би се отразило само негативно, няма смисъл да идва. Да, той е голямо име, футболист с голям международен опит, би донесъл някои тънкости от подготовката и тактиката на отборите, в които е играл. Останалите в тима обаче ще го гледат като телета", каза славният нападател на ЦСКА пред "България днес".

"Димитър Бербатов само би ни развалил отбора. В този момент връщането на Бербатов в ЦСКА би се отразило само негативно, няма смисъл да идва", сподели бившият нападател на ЦСКА пред "България днес".

Да, той е голямо име, футболист с голям международен опит, би донесъл някои тънкости от подготовката и тактиката на отборите, в които е играл. Останалите в тима обаче ще го гледат като телета", добави още Петър Жеков. 

Междувременно стана ясно, че ръководството на ЦСКА е "ударил на камък" в преговорите с половин дузина чужденци (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички