Легенда на ЦСКА: Бербатов не трябва да се връща на "Армията", само ще развали отбора

Легендата на ЦСКА Петър Жеков е на мнение, че евентуалното завръщане на Димитър Бербатов в тима на "червените" единствено би довело до негативни резултати. Според бившия голмайстор Берба би нарушил атмосферата в отбора.

 

"Димитър Бербатов само би ни развалил отбора. В този момент връщането на Бербатов в ЦСКА би се отразило само негативно, няма смисъл да идва. Да, той е голямо име, футболист с голям международен опит, би донесъл някои тънкости от подготовката и тактиката на отборите, в които е играл. Останалите в тима обаче ще го гледат като телета", каза славният нападател на ЦСКА пред "България днес".

Любослав Пенев коментира шансовете Димитър Бербатов да се завърне на "Армията"

Старши-треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира възможността Димитър Бербатов да се завърне "Българска Армия". По-рано стана ясно, че нападател...

"Димитър Бербатов само би ни развалил отбора. В този момент връщането на Бербатов в ЦСКА би се отразило само негативно, няма смисъл да идва", сподели бившият нападател на ЦСКА пред "България днес".

Да, той е голямо име, футболист с голям международен опит, би донесъл някои тънкости от подготовката и тактиката на отборите, в които е играл. Останалите в тима обаче ще го гледат като телета", добави още Петър Жеков. 

Междувременно стана ясно, че ръководството на ЦСКА е "ударил на камък" в преговорите с половин дузина чужденци (подробности четете тук).

 

Още по темата

Please select answer!