Стойчо Младенов каза кой е последният мохикан на ЦСКА и анализира състава на ЦСКА 1948 (ВИДЕО)


Стойчо Младенов каза кой е последният мохикан на ЦСКА и анализира състава на ЦСКА 1948 (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1918 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, говори пред клубния канал на „червените“. В интервюто си той коментира зимната подготовка на отбора, представянето на тима през пролетта, настоящата селекция и работата на новият треньор Тодор Янчев. Последният му беше помощник и са работили заедно дълго време.

„Условията в Турция са отлични, терените са перфектни, всечко се изпълнява по план. Познавам Тошко Янчев отдавна като честен и  доблестен човек, който държи на морала. За мен той е последният мохикан на ЦСКА (б.р - без редакция), защото след него няма друг с толкова много мачове и участия в евротурнирите. Като изключим един малък период в Царско село, на практика той сега започва кариера като старши треньор и аз вярвам, че тя ще бъде успешна, защото като помощник показа много потенциал“, коментира Младенов.

 „Привлякохме през зимата много добри играчи в лицето на Педриньо, Бидунга и Карагарен, които създадоха по-голяма конкуренция и това е за доброто на отбора. Селекцията обаче е отворен процес и ако имаме възможност, ще подобрим още качеството на отбора“, продължи той. 

ЦСКА(б.р- без редакция) се представи отлично през есента и всички в клуба сме изключително доволни от свършената работа от предишния екип. Искаме да запазим третото място в първенството, а защо не и го подобрим. В клуба работят хора с манталитет на победители и класиране в евротурнирите е реална цел пред отбора. С изключение на левия бек имаме убийствена конкуренция на всеки пост“, каза още Младенов.

Желанието за победа е еднакво и като треньор, и като директор, всичко останало е различно. Работата на старши треньора е денонощна,  отговорността е огромна и тя пада най-вече върху старши-треньора“, отсече Екзекутора на Ливърпул.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ивайло Чочев не смята, че ще стане "Футболист на годината", обяви и целите пред ЦСКА 1948

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички