Ивайло Чочев не смята, че ще стане "Футболист на годината", обяви и целите пред ЦСКА 1948


Ивайло Чочев не смята, че ще стане "Футболист на годината", обяви и целите пред ЦСКА 1948
Снимка: cska1948.bg

1795 0

Един от основните играчи на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, коментира шансовете на тима за титла в Първа лига, както и дали очаква да получи приза за "Футболист на годината".

"Мисля, че трудно може да се намесим в битката. Осем точки сериозна разлика, но се надяваме, че в края на сезона ще сме в Топ 3 и ще вземем квота за европейските клубни турнири. Ние излизаме във всеки един двубой, за да вземем максимума точки в него и се надяваме накрая да успеем да се класираме за евротурнирите. Било то чрез спечелването на Купата или през първенството – няма значение. Това за нас ще е успех", заяви Чочев пред "Мач телеграф".

Относно възможността да бъде избран за най-добър футболист у нас: "Мисля, че има други момчета, които също направиха много добри мачове и заслужено могат и те да спечелят. Мисля, че не съм сред претендентите за спечелване".

Чочев не изключи възможността отново да играе в чужбина. "Зависи от доста неща и най-вече от ръководството. Имало е запитвания, а ако те приемат и се съгласят и мен ме удовлетворява и отбора и държавата и контракта, защо не?! Но трябва всички страни да са удовлетворени". А кога ЦСКА 1948 ще се изправи срещу Партизан - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички