Ботев Пловдив и Ботев Враца не се победиха, Тодор Неделев се завърна в игра!


Ботев Пловдив и Ботев Враца не се победиха, Тодор Неделев се завърна в игра!
Снимка: facebook / botevplovdiv

2071 0

Отборите на Ботев Пловдив и Ботев Враца завършиха 0:0 в последната си контролна среща преди подновяването на Първа лига. Двубоят се проведе на клубната база на "жълто-черните" в "Коматево" и не предложи много интересни ситуации пред двете врати.

Проверката ще се запомни най-вече с това, че капитанът Тодор Неделев се завърна в игра 252 дена след последния си мач за "канарчетата", след като се възстановяваше дълго време от операцията, която претърпя след катастрофата с автобуса на националния отбор на България в Грузия.

Най-интересното

В 25-ата минута Уме Емануел стреля опасно от около 25 метра, но топката мина над напречната греда на Красимир Костов. Пет минути по-късно гостите отговориха с неточен изстрел на Браян Мендоса от границата на наказателното поле.

Малко след това футболистите на Даниел Моралес разиграха добре и Том Рапнуи се озова на изгодна позиция отляво в наказателното поле на "жълто-черните", но Хидайет Ханкич излезе навреме и блокира завършващия удар. Така почивката дойде при нулево равенство.

Десет минути след подновяването на играта влезлият като резерва Антоан Бароан имаше възможност да открие резултата след комбинация с Уме Емануел в наказателното поле на гостите, но ударът на французина бе спасен от Федерико Бариос. В 84-ата минута Бароан пропусна най-добрата възможност за гол през втората част, след като стреля неточно от около 10 метра.

Какво предстои?

Това бе последна проверка и за двата тима преди подновяването на сезона в Първа лига. В първия кръг от пролетния дял на шампионата Ботев Пловдив посреща Локомотив София (10 февруари, 17:30 часа), докато Ботев Враца гостува на Локомотив Пловдив (12 февруари, 16:45 часа).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички