Най-после добри новини: Намери се кандидат, който да върне Берое при големите отбори


Най-после добри новини: Намери се кандидат, който да върне Берое при големите отбори
Снимка: Beroe.bg

4325 0

Добри новини долетяха от Стара Загора. Те касаят местния член на българския елит - Берое. Според информация на "Гонг" най-после се е появил кандидат за спасител на клуба.

Сериозен бизнесмен е готов да инвестира в старозагорския клуб. И то такава сума, че отборът да стане конкурентен в Първа лига. В момента ръководството на клуба преговаря с потенциалния инвеститор, но вероятността за позитивен изход е голяма.

Пред идната седмица предстои среща с кмета на Стара Загора - Живко Тодоров, както и със заместника му - Красимира Чахова. Желанието на бизнесмена е да държи контролния пакет акции в клуба, който е собственост на СНЦ "Сдружение за подкрепа на футбола Берое".

Ако се стигне до сделка, бюджетът на "заралии" ще стане сериозен за българските стандарти, дори по-висок от този, който му предоставяше ТЕЦ "Марица изток 2". А ето какви неприятни новини за Берое бяха обявени през април. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички