Адвокат с много неприятно разкритие за Берое


Адвокат с много неприятно разкритие за Берое
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

3424 0

В Берое засега не намират светлина в тунела! Клубът от Стара Загора се надява нови инвестори да започнат да наливат пари в отбора, но на хоризонта няма такива, които да проявят желание да го сторят.

Това призна адвокатът на заралии Световслав Миневски. Той разкри, че  единствено някакъв интерес проявява фирма, близка до мениджъра на футболиста Уерди Мара, който пристигна в тима през зимата.

КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ ЗА ИНВЕСТИТОРИТЕ?

"Трябваше да имаме среща с китайски инвеститори, но нито китайци, нито швейцарци, нито италианци, нито хървати - никой не иска да инвестира в Берое. Единственият реален интерес за инвестиция в клуба отправи фирма, близка до мениджъра на футболиста ни Уерди Мара. Но с оглед бюрократичните спънки, непозволяващи чужденци да бъдат картотекирани в Берое вече два месеца, не само за нашия клуб, но и за другите в страната, инвеститори трудно ще се намерят.

Не се ли промени бюрократичната машина в България, ровим ли се постоянно във вътрешни ежби, футболът ни ще продължава да затъва и интересът към него ще става все по-малък", коментира адвокат Миневски пред “Тема спорт”.

Той взе отношение по темата за изграждането на базите у нас.

"Това с изграждането на нови бази е пълен популизъм, защото и да ги направим, няма кой да играе на тях. Днешните деца не се интересуват от спорт, защото първенствата ни в колективните спортове не са никакви първенства, а часове по физическо. Дори учителите по физкултура навремето имаха много по-добри познания от тези, които сега са ангажирани с детско-юношеския спорт", каза още той.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Берое се разделя с основен играч заради симулиране на контузии?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички