Николай Киров след успеха на Берое: До края ще е страшно трудно, винаги има трудности


Николай Киров след успеха на Берое: До края ще е страшно трудно, винаги има трудности
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1839 0

Треньорът на Берое - Николай Киров, остана доволен след победата на неговия тим с 2:0 над Септември София у дома. Специалистът заяви, че е доволен от успеха и от начина на игра на неговите възпитаници.

Ценната победа за Берое

"В тази група всяка победа е важна. Хубавото бе, че днес отборът реагира по положителен начин, особено след като отбелязахме играчите се поуспокоиха. Втората част стояхме по-добре на терена", започна специалистът.

Планът на Берое

"Гостите понатиснаха нешата, играха с по-директни топки. Изчерпахме се в атака - разполагахме с малкия и бърз Васко Василев, а той съумя да използва пространствата".

"Той е неразделна част от тима след Нова Година, даже и в подготвителния период вкарваше голове. Когато имам възможност, му давам шансове. Много е важно да се дават шансове на момчетата от школата".

"Важното е да се подготвим за следващия двубой. Той ще е коренно различен, услията ни са насочени за следващия двубой. До края ще е страшно трудно".

Отсъстващите

"Винаги ще има трудности. Аз очаквах да се получат контузии, тъй като много от играчите пропуснаха подготовката. Нормално е към края на първенството да дойдат контузиите". 

Треньорската битка в последната шестица

"Най-важни в този момент са състезателите. Сигурен съм, че всеки от треньорите не е изпадал в подобни ситуации. Трябва да се учим от трудностите и да се справяме с тях", добави Киров.

Треньорът на Септември - Красимир Балъков, посочи липсата на късмет като основния виновник за поражението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички