Берое и Николай Киров пред раздяла, в Стара Загора вече се обсъждат други варианти?


Берое и Николай Киров пред раздяла, в Стара Загора вече се обсъждат други варианти?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3951 0

Отборът на Берое Стара Загора завърши редовния сезон в Първа лига на 12-о място в класирането с едва 27 спечелени точки от 30 изиграни мача и сега ще трябва да се бори за оцеляването си в елита.

Тимът на Николай Киров е на 4 т. над опасната зона, а първият двубой от плейофната фаза ще бъде срещу Септември София (12 май, 19:15 часа).

За последно "зелените" загубиха на свой терен с 0:2 от Хебър Пазарджик, а този резултат повиши още повече напрежението в Стара Загора и според "Труд" бъдещето на старши треньора вече е поставено на карта!

Изданието твърди, че ръководството на клуба не изключва вариант да се раздели с Киров още преди края на сезон 2022/23, като решаващо може да се окаже именно утрешното (12 май) домакинство на Септември, който е на 15-а позиция с 22 точки. 

Вариантите за нов треньор!?

Допълва се още, че в Берое са обсъждат няколко имена на потенциални наследници на Николай Киров, а сред тях е това на бившия треньор на Лудогорец и Левски Стойчо Стоев. Споменава се и Сашо Ангелов, който напусна Добруджа в началото на месец април - той има опит начело на Ботев Враца, Етър Велико Търново, Янтра Габрово и Локомотив Горна Оряховица.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш съотборник на Любо Пенев в Атлетико Мадрид е вариант за нов треньор на Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички