Херо отговори на наставника на Левски, че Берое не е спирал да тренира


Херо отговори на наставника на Левски, че Берое не е спирал да тренира
Снимка: Getty Images/Guliver

2298 0

Наставникът на Берое Димитър Димитров - Херо смята, че липсата на увереност у неговите играчи е донесла загубата на тима му срещу Лудогорец. Освен това Херо отговори на обвиненията от страна на Левски, че някои отбори, включително и Берое, са тренирали по време на пандемията. 

"За мен има отбори, които не са спирали да тренират през тези три месеца. Като гледаме Берое, защото за мен това е един от най-добрите тимове в момента. А и трите мача на ЦСКА на каква скорост се играха... Комплименти, но има и друго. Нашите хора в Левски действително са изпълнявали препоръките на щаба и само 2-3 седмици са тренирали. През другото време са били във фитнеса. Играчите ни са уморени, виждам ги и на тренировка. Това води и до липса на настроение в подготовката”, заяви Георги Тодоров след двубоя с ЦСКА вчера.

Херо обаче не съгласен с тези твърдения. "През цялото време бях в Бургас, никой от колегите не е тренирал. Изненадам съм от това, което чух. За мен това е лъжа, нагла лъжа. Свалихме видимо нивото, защото не сме физически подготвени. Ще играем до последно. Днес бяхме на крачка от успеха. Аз съм уверен, че тези футболисти могат да покажат повече“, заяви треньорът на Берое.

"Едно добро първо полувреме. Ако имахме повече увереност, можеше да водим с още голове. Не мога да си представя толкова много грешки. Явно нямаше решителност във футболистите. Лудогорец взе инициативата и ни обърна. Допуснахме елементарни голове. Опитахме се да се върнем в срещата, но не успяхме. Заслужен успех на домакините. Има какво да надграждаме, жалко, че загубихме. За мен основната причина за грешките е липсата на самочувствие“, коментира Димитър Димитров относно двубоя с Лудогорец. А какво заяви наставникът на "орлите" Павел Върба след двубоя и от какво не е доволен - може да видите в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички