Павел Върба: С такава игра ще ни е тежко в Европа, трябват ни нови играчи


Павел Върба: С такава игра ще ни е тежко в Европа, трябват ни нови играчи
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1468 0

Наставникът на Лудогорец Павел Върба бе щастлив след първата си титла, начело на тима, но изрази и някои притеснения. Според него на отбора му трябва подсилване в офанзивната линия, тъй като с тази игра не вижда как отборът ще успее в Европа. По-рано днес разградчани победиха след обрат Берое с 2:1 и си осигуриха 9-ата поредна титла.

"Чувствам се щастлив не само от факта, че станахме шампиони, а че втори мач подред успяваме да покажем воля и да обърнем развоя на срещата с много агресивна и добра игра. Знаете, че пандемията от коронавирус причини страшни проблеми за всички отбори. По-специална е тази титла за мен, защото навсякъде другаде съм бил от началото на сезона. Тук съм само половин година. Разбира се, щастлив съм много от тази титла и всички в кариерата ми. Радостен съм, че имаме толкова голяма точкова преднина пред останалите тимове", заяви Върба след двубоя.

"След днешния мач много неща трябва да подобрим. Такива мачове, ако изиграем в предварителните кръгове или груповата фаза на евротурнирите, ще ни бъде много тежко. От друга страна, знаем къде ни е ахилесовата пета. Мисля, че ще се подсилим с нови футболисти. След като се подготвим, ще влезем много здраво в следващите мачове. Не искам да конкретизиран с постове и имена, но искам да привлечем офанзивни футболисти. Работим по въпроса и имаме конкретни имена, които скоро ще научите“, завърши той. А какви цели обяви пък Ангел Петричев след двубоя - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички