Берое сломи Славия в луд мач с 6 гола и куп обрати, Камбуров с нов гол


Берое сломи Славия в луд мач с 6 гола и куп обрати, Камбуров с нов гол
Снимка: Оф. сайт на Берое

1984 0

Отборът на Берое победи Славия с 2:4 като гост в мач от последния 26-ти кръг на редовния сезон в Първа лига. Двубоят в Овча купел премина през няколко обрата, като особено вълнуващо бе първото полувреме, когато паднаха четири попадения.

Още в деветата минута Галин Иванов откри резултата след асистенция на Радослав Кирилов. Гостите от Стара Загора отвърнаха подобаващо с изравнително попадение на Алиун Фол, а в 35-ата минута постигнаха пълен обрат след гол на Мартин Камбуров от дузпа.

До края на полувремето "белите" стигнаха до ново изравняване на резултата, а точен отново бе Галин Иванов и отново след асистенция на Кирилов. Втората част започна отлично за Берое, като гостите поведоха в резултата в 53-ата минута чрез Крум Стоянов. Крайното 2:4 бе оформено от второто попадение на Фол в мача, което дойде след асистенция на Камбуров.

В класирането Славия запази петото си място с 45 пункта, докато Берое се приближи на две точки зад тях с 43. По-рано през деня Черно море победи Витоша Бистрица с 2:0, но това не бе достатъчно на момчетата на Илиан Илиев да се преборят за място в първата шестица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички