Пет клуба от Първа лига вече имат лиценз за Европа, ето кои


Пет клуба от Първа лига вече имат лиценз за Европа, ето кои

1410 0

Вече общо пет клуба от българската Първа лига са получили своите лицензи за европейските клубни турнири, като това бе потвърдено от Българския футболен съюз. Освен ЦСКА, който вече се похвали с това, лиценз имат и Лудогорец, Ботев (Пловдив), Берое и Славия.

Прави впечатление, че за момента полуфиналистите за Купата на България, както и съответно вторият и четвъртият във временното класиране на Пръва лига - Локомотив (Пловдив) и Левски, все още нямат получен лиценз. Крайният срок за издаване на лицензи за Първа лига и евротурнирите е 31 юли.

Според dsport няма да има проблем с лицензите на Левски и Локомотив Пловдив, като вероятно ще бъдат поставени под по-строг миниторинг, като това важи не само за "сините" и "черно-белите", а и за още няколко отбора от професионалния футбол. Лицензите се вкарват поетапно.

Иначе, ЦСКА е заявил Националния стадион "Васил Левски" за своите домакински мачове от Европа. За Лудогорец това ще е теренът в Разград, за Славия - стадионът в квартал "Овча Купел", Берое - в Стара Загора, докато Ботев (Пловдив), по подобие на ЦСКА - на "Васил Левски".

Междувременно, Милош Крушчич разкри какво трябва да направи ЦСКА, за да победи Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички