Тодоров: Собственикът трябва да прави селекцията, не както досега


Тодоров: Собственикът трябва да прави селекцията, не както досега
Снимка: Официален сайт на Левски

2985 0

Треньорът на Левски Георги Тодоров призова клуба да промени трансферната си политика изцяло. Той заяви, че за Левски ще е по-добре, ако селекцията се прави от собственика Наско Сираков или от спортния директор, който той назначи. "Трябва собственикът да прави селекцията или спортният директор, който бъде назначен. Не всеки треньор да взима 10 човека и после да се оправяме", заяви наставникът пред журналистите след мача.

"ЦСКА ни превъзхождаха физически, чудя се вече колко са подготвени тези момчета. Бяхме уморени, Паулиньо и Станислав Иванов бяха много уморени, но не мога да оставя момчетата да отдухнат", допълни той.

"Колкото и да е банално, във вторник трябва да излезем с характер. Ако започнем като днес, няма да постигнем това, което мечтаем. Не е невъзможно да постигнем положителен за нас резултат", допълни Тодоров.

Запитан защо Холмар Ейолфсон е играл под възможностите си, наставникът заяви: "Холмар има здравословни проблеми и му благодаря, че стиска зъби и играе".

"Днес мачът срещу ЦСКА беше тест на кой мога да разчитам до края. Още не съм си направил изводи. Разочарован съм много, защото не виждам изход. Тия уморени хора... А Берое, например, и ЦСКА са в много добра физическа форма", завърши той. А какво каза след мача треньорът на ЦСКА Милош Крушчич вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички