Ас на Берое: Бях тъжен за раздялата с Петър Хубчев, получавам парите си навреме


Ас на Берое: Бях тъжен за раздялата с Петър Хубчев, получавам парите си навреме
Снимка: Anna Georgieva / LAP.bg

1359 0

Фланговият състезател на Берое - Стив Траоре, коментира работата на наскоро назначения треньор на старозагорци Николай Киров. Пред "Гонг" 24-годишният французин разкри и за трудната раздяла с Петър Хубчев, като отговори и на въпрос за финансовото положение на "зелените".

"Той е треньор, който пристигна с нова философия спрямо играта, към която ние трябва да се адаптираме. Аз се чувствам добре в отбора и ще видим какво ще покаже времето. Смятам обаче, че ние сме способни да постигнем много добри резултати, защото разполагаме с добър щаб", заяви Траоре, след което отговори и за напускането на Хубчев.

"Бях много тъжен, когато той напусна. Това напускане беше неочаквано за мен. Благодарение на него аз подписах своя първи професионален договор. Той ми имаше доверие, както и аз имах на него и на щаба му. За съжаление не се получиха нещата, не го преживях лесно, но желая всичко най-добро на него и асистентите му и никога няма да ги забравя.

Не мога да кажа нищо по темата с финансите и не ме засяга. Всичко, което ме касае, е да си върша работата на терена. Доколкото ми е известно, до момента съм получавал всичко навреме", допълни още той.

Ето какво потиска французина в Стара Загора и кои са най-близките му съотборници

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички