Николай Киров посочи най-големия проблем на Берое


Николай Киров посочи най-големия проблем на Берое
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1655 0

Треньорът на Берое Николай Киров – Белия изрази мнението си след мача срещу Пирин. Двата отбора завършиха 0:0 на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Така заралии спечелиха първата си точка навън от началото на сезона.

„Всяка точка, която успеем да спечелим, ще е важна за нас. Имаме доста проблеми около окомплектоването на състава. Не визирам бройката на футболистите, а нехомогенната група – хора, които не са играли дълго време, по-късно дошли, появяват се и контузии. Пролича си след 70-ата минута. Противникът направи необходимите смени. Нашите смени са на доста по-различни ниво от останалите“, коментира Киров.

С липсата на Калоян Кръстев се променя всичко. Трябваше да играем без типичен централен нападател. Доволен съм от влизането на Божидар Пенчев. Показа завидно самочувствие и ще има още шансове, ако продължава така. Готов е за елитния футбол“, продължи Белия.

Едновременно работим в двете фази. До 70-ата минута бяхме малко по-стабилни във фаза защита, но атаките завършваха около 23-тия метър. Явно, че трябва да се работи в двете фази и да се набляга на правилните упражнения, за да можем да оправим тези два проблема“, сподели специалистът.

„Задължително ще търсим подсилване през зимата. И в момента наблюдаваме такъв типаж състезатели. Ако има състезател с необходимите качества, ще бъде взет. В момента обаче е неподходящо. Основно ще се случват неща на трансферния пазар през зимата. Периодът е лош, ще се справим. Леки мачове за нас няма, видяхте и днес. Всеки мач е труден. Въпросът е до Нова година да съберем колкото се може повече точки“, обяви още Белия.

А ето какво смята легенда на ЦСКА за наказанието на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички