Иван Караджов отсече: Има подобрение! Много ми е болно за гола от мача с Левски


Иван Караджов отсече: Има подобрение! Много ми е болно за гола от мача с Левски
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

3351 0

Вратарят на Берое  Иван Караджов сподели мнението си след ремито 0:0 срещу Пирин на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

Честно казано толкова работа не мисля, че имах. За нас и точката е добре, защото я спечелихме на негостоприемен стадион. Прибираме се в Стара Загора и ще се готвим за другия мач“, коментира Караджата.

 „Според мен се държахме много добре до 85-ата минута. Те в последните минути на юруш тръгнаха, имаше неточности от наша страна и затова им позволихме да стигнат до тези ситуации. Поздравявам нашите момчета“, продължи стражът.

Знам Берое на какво ниво е бил. Работил съм с Николай Киров през последните 2 години, знам неговите изисквания какви са и че сме много далеко. Имаме много работа, всеки се раздава на максимум. Подобряваме се и нещата ще се получат“, заяви Караджов по адрес на Белия, който пое отбора след напускането на Петър Хубчев.

За два мача щом допуснахме 1 гол, даже да не казваме какъв гол, че ми е много болно, явно е положителна промяната на схемата”, каза още той.

Междувременно Белия посочи какъв е най-големия проблем на Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички