От Берое разкриха: Петър Хубчев заяви, че напуска още преди мача със Спартак Варна


От Берое разкриха: Петър Хубчев заяви, че напуска още преди мача със Спартак Варна
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

3231 0

С началото на новата седмица Берое обяви официалната раздяла с вече бившия треньор на тима Петър Хубчев. От ръководството на старозагорския отбор обаче разкриха, че решението наставникът да напусне е било взето още преди последния двубой на "заралии" срещу Спартак Варна, спечелен от "зелените" с 3:1.

"Прекратихме договорите по взаимно съгласие с Левон Апкарян, Армен Амбарцумян и Малин Орачев. Тук е моментът още веднъж да благодаря за тяхното мъжко и достойно поведение. Разделихме се с тях с най-добри чувства, без никакви финансови претенции и от двете страни“, заяви изпълнителният директор Стелиян Попчев.

"Ние приехме мотивите на г-н Хубчев. Двете страни се разделихме с пожелания за бъдещи срещи и отворени очи. Г-н Хубчев ни съобщи, че иска да напусне още преди мача със Спартак Варна, когато той говори с мен. Запазихме мълчание, защото знаете какъв беше зарядът на футболната среща.

Нямаше как да коментираме това нещо. В понеделник се уточнихме за окончателното му решение. Той беше категоричен още в четвъртък, когато проведохме срещата преди мача със Спартак Варна. Това остана в стаята, в която проведохме разговора, без да излиза никъде. Приехме неговите лични причини. Те са лични и не е коректно да ги коментираме, но са обективни“, допълни още той.

Ето какво каза новият наставник на старозагорци Николай Киров

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички