Липсата на Калоян Кръстев срещу Лудогорец се превърна в пореден проблем


Липсата на Калоян Кръстев срещу Лудогорец се превърна в пореден проблем
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

4293 0

Берое вече се подготвя за следващото си изпитание от родния елит, което е в лицето на шампионите от Лудогорец. От сметките на заралии обаче отпадна играещият като преотстъпен - Калоян Кръстев. Срещата между двата тима е на 17 октомври, от 20:00 часа в Стара Загора, а играчът остава с неразположение.

Централният нападател, който е собственост на ЦСКА, е с травма от гостуването на Пирин (0:0) и изглежда тя няма да отмине преди важния мач. Той се контузи още през първото полувреме – получи проблеми в задната част на бедрото.

По този начин за новия треньор на "зелените" - Николай Киров, опция за върха на атаката е Луизиньо. Чужденецът обаче рядко успява да спечели доверието на специалиста и ще трябва да положи големи усилия.

До последно под въпрос за срещата ще бъде и Серкан Юсеин, който е ключов играч в схемата на Белия, съобщава "Тема Спорт". Полузащитникът също бе заменен принудително в Благоевград, като от лекарския щаб на Берое правят всичко възможно, за да може халфът да вземе участие в двубоя.

Проследете НА ЖИВО днешния двубой между ЦСКА и Лудогорец със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички