Берое завърши есента с победа, Камбуров с пореден гол


Берое завърши есента с победа, Камбуров с пореден гол
Снимка: Beroe.bg

985 0

Отборът на Берое записа успех в последната среща на тима преди зимната пауза. Старозагорци надиграха Царско село с 2:0, като по този начин записаха 9-та победа в Ефбет лига от началото на сезона. Мартин Камбуров откри резултата в средата на втората част, а малко след това Ибрахима Конте оформи крайния резултат.

Двубоят започна по-силно за домакините от Берое. В началото на първата част старозагорци можеха да открият чрез Александър Цветков, който бе на добра позиция, но не успя да отправи удар към вратата на Царско село. „Царете“ на свой ред отговориха с опасни изстрели на Уесли Ната и Бахамбула, но до гол не се стигна.

В началото на втората част Родни Антуи имаше добър шанс, но не успя да уцели вратата на Берое. В 68-тата минута все пак домакините стигнаха до откриване на резултата. Александър Цветков изведе по чудесен начин Мартин Камбуров, който матира вратаря Джони Пласид и майсторски го преодоля за 1:0. Девет минути по-късно Берое реши всичко в срещата. Този път другият нападател в тима Ибрахима Конте бе точен, като отново Цветков се превърна в асистент за гола.

По този начин Берое събра актив от 28 точки и временно се изкачи на 7-мата позиция в Първа лига. Старозагорци със сигурност ще зимуват извън първата шестица. Царско село остава с актив от 16 точки и заема 12-тото място в класирането.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички