Школата на ЦСКА скоро ще работи под диктовката на чужденец


Школата на ЦСКА скоро ще работи под диктовката на чужденец
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1474 0

ЦСКА са започнали преговори с чуждестранен специалист, който да стане консултант на школата, съобщава "Тема Спорт". Става въпрос за методист от Западна Европа, който ще въведе редица нови практики в академията на клуба. Очаква се неговото назначение да стане факт през 2019 година, вероятно в рамките на 3-4 месеца.

Специалистът, с когото ЦСКА преговаря, има сериозен опит в своята област, като е работил в голяма западноевропейска школа.

Благодетелят на столичния клуб Гриша Ганчев обяви в свое интервю преди месец: "Ние трябва да произвеждаме играчи! Ще вземем специалисти от чужбина, както в Ловеч го бях направил. Идваха всяка година хора от Оксер и работеха. Същата работа ще стане и в ЦСКА". Според запознати обаче сега специалистът няма да е от Оксер.

УЕФА ПОМОГНА НА ЦСКА ЗА ДЮШ

В момента методист на "червените" е Йордан Христов, който е работил повече от 20 години в Австрия и арабските страни. Той е и бивш играч на ЦСКА (1973-1975). Преди него позицията се заемаше от Митко Джоров. Пловдивчанинът напусна преди година, като в момента работи в Германия.

Наскоро почетният президент на клуба Димитър Пенев издаде, че предстоят промени на "Армията". Вижте какво каза в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички