След като ги отстрани в Шампионска лига: Реал Мадрид отмъква ключов играч на Сити


След като ги отстрани в Шампионска лига: Реал Мадрид отмъква ключов играч на Сити
Снимка: Getty Images

21981 0

Полузащитникът на Манчестър Сити - Бернардо Силва, може да напусне клуба, ако някой плати за него 50 милиона паунда. Това е вписано в договора му с "гражданите", пише "Daily Star".

Силва е желан от 6 клуба

Към настоящия момент фаворит за подписа на португалеца е Реал Мадрид. Той беше желан в Саудитска Арабия, но има предложения и от Европа. От Стария континент желание да привлекат Силва имат още Барселона, ПСЖ, Байерн Мюнхен и Арсенал.

Барселона ще бъде отрязана заради финансовите си тегоби

Защо Реал е фаворит?

Според изданието самият играч предпочита да заиграе в Испания, ако се раздели с шампионите на Англия през лятото. И тъй като каталунците изпитват финансови затруднения, Силва се е насочил към Мадрид.

Миналата сряда пропусна своята дузпа срещу "кралете" в 1/4-финалите на Шампионска лига, а Сити загуби и отпадна от турнира. Това обаче не е повлияло на репутацията на 29-годишната звезда, който се превърна в ключов играч за своя тим при Хосеп Гуардиола.

И тъй като кариерата на Лука Модрич отива към своя край, в Мадрид търсят опитен и способен халф, а Силва им се струва подходящ за тази роля, пише изданието. А според бивш играч на Арсенал Ман Сити са опозорили Реал с играта си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички