"Григор Димитров не е спечелил и един турнир от Големия шлем, а се прави на Новак Джокович"


"Григор Димитров не е спечелил и един турнир от Големия шлем, а се прави на Новак Джокович"
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

42657 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се радва на своя "ренесанс" в тениса, като вече над половин година поддържа форма, която е близо до върха на възможностите му. С нея той си върна и мястото в топ 10 на световната ранглиста.

Разбира се, голяма неосъществена мечта, за която все още и той, и привържениците му бленуват, е да спечели надпревара от Големия шлем. До момента най-доброто му постижение на суперпрестижните турнири е полуфинал.

А именно за това се хвананаха от изданието Sportskeeda. И по-конкретно - позовавайки се на хейтърски коментар спрямо 32-годишния хасковлия. В него е намесен и световният номер 1 и икона на тениса (според мнозина най-успешният тенисист в историята) Новак Джокович.

Повод за изказването е появяването на Григор Димитров в суперлуксозна кола, за да вземе красивата Ализе Лим (ВИДЕО). Българинът прибра французойката след нощно парти, което се състоя в Монако.

Хейтърски коментар към Григор Димитров заради появата с Ламборгини

Хейт към Григор Димитров

Както е известно, Гришо живее там от години, като дни преди това, на турнира от сериите "Мастърс 1000" в Монте Карло, отпадна в третия кръг. Това се случи след гладиаторска битка с Холгер Руне в мач, продължил около три часа и половина.

Димитров привлече вниманието с появата си с Lamborghini Aventador SVJ Roadster, за да прибере Ализе. В миналото българинът неведнъж е признавал за страстта си към луксозните автомобили. А сега тази проява му донесе и неособено адекватна критика.

"Григор Димитров не е спечелил и един трофей от Големия шлем, а се разкарва насам-натам като Новак Джокович" - гласи въпросният коментар, изваден като акцент от Sportskeeda. Все пак изданието е посочило и някои положителни коментари за българина, като в един от тях той е сравнен с Джеймс Бонд.

Съвсем наскоро пък, току преди старта на турнира в Мадрид, Григор Димитров и звезда от женския тенис позираха за нова колекция от екипи (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички