Димитър Пенев издаде, че предстоят промени в ЦСКА


Димитър Пенев издаде, че предстоят промени в ЦСКА

3060 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев по традиция присъстваше на жребия за Купата на България. "Червените" ще играч на 1/4-финала срещу отбора на Лудогорец в Разград. Двубоят ще е в началото на април месец. 

Според Пенев отборът на Нестор ел Маестро няма от какво да се страхува, но и намекна, че до тогава клубът може да претърпи кадрови промени. Какви обаче - не стана ясно. "Защо да нямам късмет? Трябва да играем и за Купата, и за първенството. Време е нашият отбор да побеждава Лудогорец и мисля, че има достатъчно време до този мач. По-важното е сега в мачовете за първенството да внимаваме. Лудогорец има по-тежка програма, играе още международните срещи. Има достатъчно време да се прецени от наша страна за този мач".

"До тогава ще има много промени, кадрови, на футболисти, други хора, които трябва да работят по-добре. Не се страхувам аз от Лудогорец. Отговорността да поемат футболистите този път. Не трябва да ги е страх. ЦСКА не се страхува. ЦСКА е играл с много големи отбори, да не ги изброявам. Всчко ще зависи от подготовката, но този мач е далеч. Сега е важно първенството. 

ГРИША ГАНЧЕВ СЪБРА ЦСКА НА ОБЯД

Лично аз не говоря за промени. Промени вероятно в школата ще има, защото всички отбори в България знаят, че трябва да имат над 50% кадри от своите школи. Време и в нашия отбор да се разчита повече на юношите и от там вече чужденците да се съобразят с напредъка на нашите юноши. В последно време от всички отбори се комчентира това нещо. Има ги, вече са готови, но те трябва да докажат в мачовете, които им предстоят, за да бъдат включени първо в подготовката", сподели още Пенев. 

Наставникът на ЦСКА пък вече мисли за селекцията, като е набелязал няколко играчи от Първа лига. Един от тях е вратар, а интересът на "червените" към него е голям

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички