Шеф в Испания за Христо Стоичков: Този не мога да го гледам!


Шеф в Испания за Христо Стоичков: Този не мога да го гледам!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

39891 0

Популярният в Испания шеф готвач Пепе Родригес Рей е един от съдиите в испанската версия на "Мастършеф", но е известен и като заклет привърженик на Реал Мадрид. Именно заради това даде обширно интервю пред "AS", в което говори и за Христо Стоичков.

Никак не е долюбван в Мадрид

Христо Стоичков никак не е обичан в Мадрид

На въпрос кой съперник го е ядосвал най-много, той отговори: "Много са били. Христо Стоичков не мога да го гледам. Също и Меси, но с Меси приемах, че е един от най-добрите играчи в света, заедно с Кристиано Роналдо. Не и за Стоичков обаче", категоричен бе той.

Съвсем наскоро пък чилийски журналист определи Христо Стоичков за шестия най-добър футболист от ромски произход. Популярната чилийска страница Balon Nostalgico скандализира с класация навръх осми април - Международния ден на ромите. Подредбата бе свързана с най-великите футболисти, играли някога от този етнос.

Оказа се, че в нея попада и легендата на българския спорт Христо Стоичков. Той бива поставен на шесто място от чилийския журналист Рафаел Леон, който управлява страницата. Иначе Тази вечер от 22 часа е Ел Класико, като единственият шанс да се възроди битката за титлата в Ла Лига е Барселона да победи на "Сантяго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички