Въпреки че търка пейката в САЩ: Гарет Бейл уверен на 100%, че ще е готов за Катар


Въпреки че търка пейката в САЩ: Гарет Бейл уверен на 100%, че ще е готов за Катар
Снимка: Getty Images

1822 0

Капитанът на Уелс Гарет Бейл настоява, че ще бъде готов на 100% навреме за предстоящия Мондиал независимо от липсата на достатъчно игрови минути в Ел Ей ФК. Бейл има едва два старта като титуляр от 11-те си появи за тима от Мейджър Лийг Сокър, като все още няма пълни 90 минути, откакто се присъедини към отбора през юли.

„Имаме план в Ел Ей с това, което правим. Не бързаме с много неща. Всеки футболист иска да играе колкото се може повече, но действаме разумно, подготвят ме за най-важната част от сезона. Да се надяваме, че ще бъда в идеална форма за Световното първенство. Мисля, че ще бъда в далеч по-добра кондиция."

"Разбира се, че искам да играя колкото се може повече мачове пълни 90 минути, но разбирам, че трябва да съм търпелив и постепенно да стигна до тази си форма, тъй като не съм бил много пъти в такава в последните сезони. Планът е просто да сме на 100%, за да помогнем преди всичко на ЛАФК. В крайна сметка, това ще ме доведе до това да съм на 100% готов за Мондиала“, коментира Бейл, след като пристигна на лагера на уелсците преди мачовете от Лигата на нациите с Белгия и Полша.

Бившият футболист на Реал Мадрид отказа предложения да остане в Европа, включително една от родния си клуб Кардиф, преминавайки в Щатите след девет турбулентни години в Кралския клуб.

ВИЖТЕ първия гол на Гарет Бейл в САЩ след мълниеносна атака (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички